Formular rezervare online

Acest formular nu reprezinta "Rezervare ferma".
In urma trimiterii cererii dumneavoastra veti fi contactat pentru confirmare si finalizare rezervare in cel mai scurt timp posibil.
Va multumim pentru intelegere!

Termeni si conditii
Dorinta noastra este sa va oferim o experienta reusita si de neuitat din punct de vedere al cazarii, al produselor din restaurant, precum si a celorlalte servicii; tocmai in acest scop am stabilit citeva reguli de care va rugam sa tineti cont inainte, in timpul si dupa sejurul dumneavoastra la Pensiunea Poarta Apusenilor. Termenii si conditiile urmatoare se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervari, confirmati ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate aici. Continutul acestor pagini sunt in proprietatea si operate de catre PENSIUNEA POARTA APUSENILOR si sunt furnizate doar pentru uzul dumneavoastra personal.

Confidentialitate
PENSIUNEA POARTA APUSENILOR foloseste standarde etice si morale inalte, respectindu-va intimitatea. Cu exceptia cazurilor in care legea va cere divulgarea in orice jurisdictie relevanta, nu vom divulga informatiile personale unor terte parti fara consimtamantul dumneavoastra.
PENSIUNEA POARTA APUSENILOR respecta intimitatea dvs. pe internet si trateaza informatiile despre dvs., pe care le primim prin intermediul internetului, cu cea mai mare grija si confidentialitate. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PENSIUNEA POARTA APUSENILOR are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. PENSIUNEA POARTA APUSENILOR utilizeaza informatiile furnizate de dvs. pentru a evalua utilizarea site-ului si pentru a-i Ómbunatati continutul. Putem utiliza aceste informatii pentru a raspunde solicitarilor dvs. sau pentru a va contacta prin posta, e-mail sau telefon. Daca plasati in acest site o rezervare , solicitare de serviciu, este posibil sa va contactam pentru informatii suplimentare. Nu vom vinde, dezvalui sau inchiria aceste informatii unor terti prin metode care nu sunt specificate sau dezvaluite in prezenta declaratie. Informatiile personale pe care le colectam sunt utilizate pentru a raspunde solicitarii dvs., pentru a procesa o rezervare la PENSIUNEA POARTA APUSENILOR.
Card de credit
PENSIUNEA POARTA APUSENILOR solicita detaliile despre cardul de credit valabil pentru a garanta rezervarea dumneavoastra in cazul in care ea se efectueaza prin intermediul site-ului www.booking.com

Conditii de modificare sau anulare rezervare
Efectuand o rezervare, acceptati si sunteti de acord cu conditiile de anulare / neprezentare si cu alti termeni suplimentari mentionati care se pot aplica rezervarii sau pe durata sejurului dumneavoastra, inclusiv pentru serviciile executate si produsele oferite de pensiune. Daca rezervarea este anulata cu peste 30 de zile inainte de sosire, nu se percepe nicio taxa. Daca anularea se face cu mai putin de 30 zile sau in caz de neprezentare, va fi incasata contravaloarea pentru 1 (una) noapte cazare.

Program cazare
Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 a zilei urmatoare, dar in functie de disponibilitate, cazarea se poate face si mai devreme.

Modalitati de plata
Cartile de credit sunt acceptate (Mastercard si Visa), ca si plata in numerar sau transfer bancar.

Conditii de rezervare
Disponibilitatea spatiilor de cazare se va face pe e-mail sau telefonic.

Fumatul
Fumatul nu este permis in interiorul pensiunii , doar in spatiile special amenajate de pe terase. Nu este permis fumatul in camere.
Parcare
Parcarea este gratuita la pensiune, in limita locurilor disponibile.

Siguranta obiectelor personale
Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune. Daca sunt gasite in camera sau spatiile commune vor fi trimise prin curier cu plata la adresa mentionata.

Animale de companie
Nu se admit animale de companie in cadrul pensiunii.

Obiectii si reclamatii
Ne rezervam dreptul de a debita cardul clientilor pensiunii independent de dorinta acestora, in unele din urmatoarele situatii putin probabile: cand se pleaca fara achitarea serviciilor, cand produc stricaciuni sau distrugeri, sau se insusesc obiecte care nu le apartin si care nu s-au achitat la plecare, si cand nu s-a anulat rezervarea in conditiile stabilite mai sus, inclusiv in caz de neprezentare, fara o aprobare scrisa de catre beneficiarul serviciilor. Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii si nerespectarii conditiilor pensiunii noastre, se va rezolva pe cale amiabila, in cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la alte metode legale.

Clauze finale
Consideram ca orice persoana care beneficiaza de serviciile pensiunii noastre a luat cunostinta de termenii si conditiile mai sus mentionate si le-a acceptat tacit.

Modificari
PENSIUNEA POARTA APUSENILOR poate sa actualizeze termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile pentru imbunatatirea serviciilor oferite, in orice moment, fara notificare prealabila.
Link-uri utile http://www.anpc.gov.ro/

Rezervari

Adresa:
Comuna Moldovenesti, jud. Cluj

Telefon:
0264 329 933
Mobil:
0758 254 786
0758 254 785

Email:
poartaapusenilor@yahoo.com


Contacteaza-ne!

Telefon Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului:
0264 431 367

Date de identificare
SC HIMAS SRL
comuna Moldovenesti nr.215 bis,
jud CLUJ,
COD FISCAL 16399766,
J12/1691/06 05 2004